VSP over onze Jaap

Verenigde Senioren Partij Dordrecht over onze Jaap

Jaap van Asch is de voorzitter van de Zonnebloem Noord Dordrecht en tevens lid van de VSP Dordrecht.

Samen met een toegewijde groep vrijwilligers van o.a. De Gravin-Dubbeldam en het Retrokoor zet hij zich in voor het welzijn van onze ouderen.

Als voorzitter van de Zonnebloem Noord Dordrecht heeft Jaap van Asch een belangrijke rol in het organiseren en coördineren van activiteiten voor ouderen. De Zonnebloem is een landelijke organisatie die zich richt op het verbeteren van het leven van mensen met een fysieke beperking en ouderen. Door middel van huisbezoeken, dagjes uit en vakanties probeert de Zonnebloem eenzaamheid onder ouderen te verminderen en sociale contacten te bevorderen.

Naast zijn werk voor de Zonnebloem is Jaap van Asch ook actief binnen de VSP Dordrecht, een lokale politieke partij. Als lid van deze partij zet hij zich in voor de belangen van de inwoners van Dordrecht, waaronder ook de ouderen. De VSP Dordrecht streeft naar een sociaal en leefbaar Dordrecht, waarin iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt.

Samen met zijn vaste club vrijwilligers zet Jaap van Asch zich dag in dag uit in voor het welzijn van onze ouderen. Door hun inzet kunnen ouderen genieten van gezelschap, activiteiten en ondersteuning, wat een positieve impact heeft op hun kwaliteit van leven. Dankzij Jaap en zijn team voelen ouderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd in onze gemeenschap.

Het is bewonderenswaardig hoe Jaap van Asch zijn tijd en energie investeert in het helpen van anderen. Zijn betrokkenheid en toewijding zijn een inspiratie voor velen. We zijn dankbaar voor zijn inzet en de positieve veranderingen die hij teweegbrengt in het leven van onze ouderen.

Margret Stolk (VSP Dordrecht)

in de Koningshoff, Dubbelmonde
in de Koningshoff, Dubbelmonde
in de Koningshoff, Dubbelmonde
in de Koningshoff, Dubbelmonde
De Zonnebloem in kantine van RCD
De Zonnebloem in kantine van RCD