Bewegingslessen

De lessen, iedere donderdag van 9.30 - 10.30 of van 10.30 - 11.30 uur, worden gegeven door Carla Leemberg, gediplomeerd docent bewegen voor ouderen.

Bij de bewegingslessen voor senioren volgens de Bolvo SC methode is er aandacht voor Beweeglijkheid, Oefening, Lichaamsbesef, Vaardigheid en Ontspanning.

Tijdens de lessen doet u oefeningen, die het lichaam en de spieren zo soepel mogelijk houden. Maar ook sociale contacten en creativiteit vormen een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten. De lessen zijn erop gericht om zoveel mogelijk dingen zelfstandig te kunnen blijven doen. Ook als u minder goed ter been bent, misschien zelfs met een rollator loopt, kunt u meedoen met de lessen. De oefeningen worden zittend gedaan, terwijl toch alle spiergroepen aan het werk worden gezet. Ook mensen met reumatische aandoeningen, diabetes en longaandoeningen kunnen de bewegingslessen volgen.

De kosten bedragen € 23,- per kwartaal. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen naar De Gravin, 078- 616 43 33. U kunt een keer vrijblijvend komen kijken of meedoen.